Ricoh printers

Ricoh is één van de bekendste merken als het gaat om kantoorprinters of printers voor zakelijke doeleinden. De kans is dus aanwezig dat u al één of meerdere Ricoh printers heeft staan. Deze printers zijn betrouwbaar, kunnen met gemak grote volumes aan en ze zijn voorzien van de nieuwste innovaties. Bij Eerland Kopieermachines vindt u een divers assortiment printers van dit topmerk. Wij bieden dan ook zowel nieuwe als gereviseerde printers aan.

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 15

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 15

Ricoh printer met netwerkmogelijkheden

Eén van de grote voordelen van een Ricoh printer is dat deze is uitgerust met een netwerkmogelijkheid. Dat betekent dat u de printer kunt aansluiten op het netwerk en dat u op deze manier vanaf elke computer binnen het netwerk gebruik kunt maken van de printer. Uiteraard zijn Ricoh printers verkrijgbaar voor zwart wit printen, maar ook voor printen in kleur.

Uitstekende service voor uw Ricoh printers

Eerland Kopieermachines is al sinds 1996 specialist in kopieermachines en printers. Sinds die tijd hebben we dan ook een brede expertise opgebouwd. Daar profiteert u van door onder een goede ondersteuning, vakkundig advies en de keuze tussen zes maanden garantie óf een speciaal onderhoudscontract voor uw Ricoh printer. Daarnaast bezorgen wij alle apparaten franco door heel Nederland en België, dus ook daar heeft u geen omkijken naar! Zoals eerder vermeld kunt u bij ons kiezen tussen een nieuwe of gereviseerde printer. Al de gebruikte apparaten zijn jonge en kwalitatief hoogwaardige modellen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt bij ons altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend advies of een offerte op maat. Neem hiervoor telefonisch, per e-mail of middels ons contactformulier contact met ons op.

Het merk Ricoh

Ricoh is al jaren een begrip in het leveren van producten en diensten op het gebied van IT & document oplossingen. Vanaf de beginjaren hebben zij een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van kantoorautomatisering. Zij zijn daarom niet voor niets wereldwijde markleider in documentoplossingen.

Naast printers en multifunctionals bieden ze ook duurzame oplossingen op het gebied van document beheer. Denk hierbij aan oplossingen die gericht zijn op het optimaliseren van informatiestromen binnen organisaties. Dit doen ze niet alleen voor grote multinationals maar ook voor lokale bedrijven maar altijd met als doel een organisatie efficiënter en productiever laten werken.