Ricoh MP C2003

Een Ricoh MP C2003 nu voor iedereen binnen handbereik

Bent u op zoek naar een printer die het allemaal kan? Die feilloos en in een hoge kwaliteit kopieert, of uw documenten natuurgetrouw print en scant? Dan is de Ricoh MP C2003 precies wat u nodig hebt. Apparaten van dit topmerk komen nu voor iedereen binnen handbereik door Eerland Kopieermachines. Onze prijzen zijn aantrekkelijk laag, doordat wij onze klanten de mogelijkheid bieden om een gebruikte Ricoh MP C2003 aan te schaffen. Deze voordelige machine is door de importeur compleet gereviseerd en niet van nieuw te onderscheiden! Wij geven er bovendien zes maanden garantie op en de optie om een onderhoudscontract af te sluiten, al is dit niet verplicht.

Deze digitale A3/A4 kleurencopier, -printer en -scanner is bij ons direct leverbaar. Zijn snelheid zal u verbluffen. In een minuut tijd levert deze twintig afdrukken in A4-formaat, zowel kleur als zwart-wit. De vier papierladen met ieder een capaciteit van 500 vellen zorgen ervoor dat de Ricoh MP C2003 langere tijd zijn werk kan doen. Uiteraard is dit apparaat voorzien van een ADF automatische origineleninvoer voor 50 vellen, waarmee dubbelzijdig afdrukken eveneens mogelijk is. Automatisch aan beide zijden bedrukken (Duplex) is ook voorhanden. Via de handinvoer kunt u 100 vellen papier (tot 300 gram!) laden. Een interne finisher biedt de optie om het drukwerk te sorteren en te nieten (in de linkerbovenhoek of aan de zijkant).

Met een Ricoh MP C2003 bespaart u ook veel tijd

Met deze nieuwe generatie A3 kleuren MFP bespaart u zichzelf veel tijd dankzij de korte opwarmperiode en snelle eerste afdruk. Het innovatieve, overzichtelijke touchscreen display van de Ricoh MP C2003 werkt net zoals een smartphone. Plaats bijvoorbeeld een snelkoppeling op uw printer startscherm voor veelgebruikte instellingen. Door de eenvoudige bediening merkt u dat u veel efficiënter werkt, terwijl de professionele kwaliteit van het drukwerk u aangenaam zal verrassen.

Deze stijlvolle copiers nemen weinig ruimte in beslag, zijn verrijdbaar en extreem stil. Bovendien print u milieubewuster: het stroomverbruik is het laagste in deze klasse, terwijl de slaapstand nog meer energie bespaart. De efficiënte wijze waarop het toner- (vier cartridges) en papierverbruik wordt beheerd, doet de rest.

Eerland Kopieermachines: ruim 20 jaar hét alternatief voor nieuw

Eerland Kopieermachines is sinds 1996 dé specialist in nieuwe en gebruikte kopieermachines van diverse topmerken, zoals deze Ricoh MP C2003. Neem nu contact op voor een offerte of een advies op maat.

 

Benieuwd of de Ricoh MP C3003 nog in voorraad is? Klik hier.