Ricoh MP C4503

Snelle en betrouwbare copier nodig? De Ricoh MP C4503!

Wilt u in uw onderneming:

  • afdrukken, kopiëren en scannen op hoge snelheden;
  • documenten reproduceren met een hoge beeldkwaliteit;
  • een stille copier met een laag stroomverbruik;
  • een betaalbaar topmerk?

Zoek niet langer, want Eerland Kopieermachines presenteert u met trots de Ricoh MP C4503! Deze snelle en betrouwbare multifunctionele kleurenprinter is perfect voor een diversiteit aan taken binnen een kantoor. En met 45 A4-afdrukken per minuut in kleur of zwart-wit, houdt u tijd over voor andere belangrijke zaken. De beeldreproductie is hierbij van een uitzonderlijke kwaliteit. De Ricoh MP C4503 is bij uitstek geschikt voor printopdrachten met veel afbeeldingen.

Topmachine voor grote hoeveelheden prints

Maar deze MFP-topper biedt nog vele extra’s. Wat te denken van de diverse papierladen die tot wel 550 vellen kunnen herbergen en daarbij afdrukken met 300 grams papier mogelijk maken. Via het overzichtelijk 9 inch touchscreen display geeft u opdrachten tot duizend exemplaren, al dan niet vergroot (400%) of verkleind (25%). Met de hand voert u tot wel honderd vellen in, maar in de Ricoh MP C4503 zit eveneens een ADF automatische origineleninvoer voor honderd vellen (ook dubbelzijdig).

Speciaal voor het digitaliseren van documenten, is er de tijdbesparende scanknop. Het enige wat u hoeft te doen is kiezen naar welke locatie de scan moet: e-mail, map, USB, FTP enzovoorts. Ook andere innovatieve eigenschappen dragen bij aan een hogere productiviteit. Met de diverse finishing opties als sorteren, nieten en perforeren, vervaardigt u zelf professioneel uitziende (marketing)materialen. Ook dat maakt de Ricoh MP C4503 tot een grandioze digitale A3/A4 copier/printer/scanner.

Tevens heeft deze machine een laag stroomverbruik door onder meer een slaapstand. Hiermee valt het apparaat door zijn stilte nauwelijks op in de omgeving. De ingebouwde duplexeenheid voor automatisch dubbelzijdig afdrukken bespaart ruimte en maakt de verrijdbare Ricoh MP C4503 nog compacter.

Betaalbare Ricoh MP C4503 kleurenprinters? Eerland Kopieermachines!

Maar het beste nieuws bewaren we voor het laatst: door Eerland Kopieermachines komt deze alles kunnende top kleurenprinter ook voor u binnen handbereik. De gebruikte Ricoh MP C4503 printers zijn door de importeur compleet gereviseerd en bij ons voor een zachte prijs te koop of te leasen, met zes maanden garantie! Neem daarom nu contact met ons op, dan profiteert ook u binnenkort van deze kantoorvriend.

 

Benieuwd of de Ricoh MP C3003 nog in voorraad is? Klik hier.