Ricoh MP C3003

Printer nodig die alles kan? De supervoordelige Ricoh MP C3003!

Bestel nu supervoordelig een Ricoh MP C3003 printer bij Eerland Kopieermachines. Deze alleskunner is te gebruiken als kleurencopier, -printer en scanner, zowel voor A3- als A4-papier. Per minuut is dit apparaat in staat om dertig afdrukken te produceren, in beide formaten. De verrijdbare Ricoh MP C3003 is voorzien van een ADF automatische origineleninvoer en duplex automatisch dubbelzijdig afdrukken. Naast een handinvoer voor 100 vel beschikt deze MFP over vier papierladen, waarmee u papier tot wel 300 gram kunt afdrukken! Op het overzichtelijke 9 inch touchscreen display stelt u gemakkelijk het aantal kopieën (tot 999) in. Ook of deze vergroot (tot 400 procent) of verkleind (tot 25 procent) moeten worden.

Liever een gebruikte copier kopen of leasen? Ook dat kan!

Een Ricoh MP C3003 een stevige hap uit uw budget? Niet bij Eerland Kopieermachines. Bij ons hebt u namelijk de mogelijkheid om een gebruikte en compleet gereviseerde machine te kopen of leasen, uit voorraad leverbaar. Vraag hiervoor direct vrijblijvend een prijsopgave aan. U krijgt zes maanden garantie en het afsluiten van een onderhoudscontract is eveneens mogelijk. Wij leveren dit schitterende apparaat franco in heel Nederland en België en voeren desgewenst uw oude copier gratis af.

Verbeter uw (kantoor)productiviteit met de Ricoh MP C3003, een multifunctionele en supersnelle kleurenprinter. Versnel uw workflow, waarbij u met gemak grote aantallen documenten kunt printen of kopiëren met een hoge kwaliteit. Deze kanjer biedt daarnaast talloze finishing opties zoals nieten, perforeren en sorteren door middel van rotatie. Door toevoeging van een professionele finisher maakt u er zelfs boekjes mee! Met behulp van Pantone Plus optimaliseert de Ricoh MP C3003 de steunkleuren. Printopdrachten zijn wireless vanaf een iPhone, iPad of iPod Touch naar de Fiery-controllers te sturen.

Energiezuinige Ricoh MP C3003? Eerland Kopieermachines!

Naast gebruiksvriendelijkheid heeft de Ricoh MP C3003 energiezuinigheid hoog in het vaandel staan. Een aan/uit timer helpt om het stroomgebruik te verminderen. Verder is deze machine zo stil dat u die nauwelijks zult opmerken. Vanuit de slaapstand komt deze copier echter snel voor u in actie en is in 5,6 seconden volledig operabel.

Al met al maken de indrukwekkende tekst- en afbeeldingsreproductie dit apparaat zeer geschikt voor zowel het dagelijks gebruik als de meer complexe printopdrachten. Neem nu contact op met Eerland Kopieermachines voor een offerte.

 

Benieuwd of de Ricoh MP C3003 nog in voorraad is? Klik hier.